Det Sunde Sind vokser, og der bliver mere at lave! Derfor udvider vi med en ny empatisk og kompetent psykolog ved navn Karin Gazit.

Psykolog Karin Gazit

Allerede nu modtager Karin klienter henvist gennem Det Sunde Sind.

Karin er en kompetent psykolog, der har arbejdet med terapi og selvudvikling i både Danmark, Tanzania og England. Med sin brede erfaring samt sin naturlige evne til at imødekomme mennesker på tværs af kulturer, kan hun hjælpe mennesker med mange forskellige problemstillinger, udgangspunkter og kulturelle afsæt. Hos os, varetager Karin både samtaler med børn, unge, voksne og par.  Hun varetager også samtaler på engelsk.

Karin har en inderlig kærlighed til mennesker og et stort ønske om at ville mennesker det bedste.  Det der driver Karin er at  hjælpe mennesker i deres udvikling.  For Karin er det vigtigt at imødekomme dine behov, ønsker og mål. Hun arbejder målrettet på at hjælpe dig derhen, hvor du lever i overensstemmelse med den du ønsker at være- og henimod det liv, du ønsker at leve.

Hvad end du kommer med, er Karin parat til undersøge det nærmere sammen med dig og  give dig råd og redskaber, der kan hjælpe dig i din proces.

Dette i et rum hvor hun bringer en solid psykologfaglighed med sig, samtidig med at hun er til stede som menneske, der udviser  dig  varme, accept og nærvær.

 

Du kan booke tid og læse mere om Karin her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KontaktGratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.


Følg på Facebook