Psykolog Nana Lange

Nana er en kompetent psykolog, som har bred terapeutisk erfaring. Hun har tidligere arbejdet med både unge og voksne og er optaget af, hvordan man i terapien kan fremme mening, frihed og trivsel for dig personligt og i dine relationer. Med udgangspunkt i dine forventninger, livssituation, erfaringer og mål vil I arbejde med selvrefleksion, værdier og personlige, bevidste valg, som bidrager til både accept og forandring.

Nana har i løbet af de sidste ti års tid brugt mange måneder i udlandet. Hendes rejser og nysgerrighed har givet hende en holistisk forståelse af mennesket og psykologi, som gør hende i stand til at se det enkelte individ som en kompleks og dynamisk størrelse, som ikke kan puttes i en boks og hjælpes ud fra en allerede fastsat måde at arbejde på. I Danmark har Nana arbejdet med unge med spiseforstyrrelser, ledige unge og voksne, traumatiserede flygtninge og unge udsatte.

For Nana er det vigtigt at møde dig der, hvor du er, og i fællesskab udfolde og udforske dine problemstillinger, så der gives plads til nye forståelser, handlemuligheder og veje at gå. Det er ligeledes vigtigt, at dette sker i et fortroligt rum, hvor du mødes med nærvær, autenticitet, åbenhed og nysgerrighed.

Hos os, varetager Nana samtaler med unge og voksne. Hun varetager også samtaler på engelsk.
Book en tid og læs mere om Nana her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.


Følg på Facebook