Ny psykolog!

Det Sunde Sind vokser, og der bliver mere at lave! Derfor udvider vi med en ny erfaren og empatisk psykolog ved navn Kristine Andersen.

Psykolog Kristine Andersen

Som psykolog tager Kristine udgangspunkt i, hvor du er henne lige nu og hvor du gerne vil hen. I terapien giver hun plads og rum til, at du kan få tacklet dine problemer og de udfordringer du står over for – udforsket i et trygt, støttende og opbyggende miljø.

Kristine har som psykolog tilegnet sig stor viden og erfaring i at arbejde samtaleterapeutisk inden for mange forskellige problemstillinger og emner, og hendes terapeutiske arbejde omfatter både den traditionelle samtale og konkrete øvelser. Hun er fagligt nysgerrig og henter inspiration i både ind- og udland, men sørger som udgangspunkt altid for at tilrettelægge terapien ud fra det menneske, hun sidder over for.

Kristine har arbejdet som psykolog i både Australien og Danmark, og hun har en stor passion for at rejse og opleve andre kulturer og lande. Kristine er også interesseret i, hvordan naturen påvirker os mennesker på en opbyggende og helbredende måde.

Du kan booke tid og læse mere om Kristine her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.


Følg på Facebook