Min tilgang

Livet leves i medgang og modgang, og alle mennesker kan på et tidspunkt i livet opleve svære tider, som kan føles umulige at finde en vej ud af, eller store spørgsmål, som kan føles umulige at finde svar på. Det kan dreje sig om akutte kriser, situationer der er gået i hårdknude, eller blot et behov for at vende sine tanker med en udenforstående. Som psykolog finder jeg stor mening i fællesskabet omkring livets udfordringer, og i at støtte dig i at overkomme dem. Jeg er sikker på, at vi sammen kan nærme os svarene på nogle af de svære spørgsmål og en vej ud af tågen.

Min professionelle tilgang til psykoterapi er ligeværdig, anerkendende, empatisk og omsorgsfuld. Jeg lægger vægt på at vi får skabt et trygt og fortroligt rum, hvori vi sammen kan gå på opdagelse og få sat ord på det, der er svært. Jeg tror på, at man med en større forståelse for den situation man befinder sig, får et bedre overblik til at handle på en hensigtsmæssig måde. I vores samtaler vil jeg støtte dig i at (gen)finde dig selv og troen på dig selv, samt at finde styrken til igen at håndtere de udfordringer livet byder på.

I terapien vil jeg bestræbe mig på at tilpasse samtalen dine behov og din specifikke situation. Derfor arbejder jeg eklektisk, hvilket betyder, at jeg trækker på forskellige typer af psykoterapi. Nogle af de terapeutiske rammer jeg finder størst inspiration hos er dog Mentaliseringsbaseret terapi, Kognitiv terapi, Mindfulnessorienteret terapi og Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Psykodynamisk terapi.

Uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet cand.psych. (psykolog) fra Aarhus Universitet, og er aktuelt på vej til at blive autoriseret. Jeg modtager løbende supervision på mit arbejde med henblik på kvalitetssikring. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og arbejder under de etiske principper for nordiske psykologer.

Jeg har arbejdserfaring fra psykiatrien og fra Bast i Aarhus, som er en psykologpraksis for mennesker med traumer og svære opvækstvilkår .

Jeg er klar til at arbejde sammen med dig om både lette og tunge udfordringer.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Adresse

Kvægtorvsgade 1, kælderen

1710 København V

Telefon: 60883614

Psykolog Amalie Ellekær Bisgaard

Amalie Ellekær Bisgaard

Psykolog (Cand.psych)

Kontakt

Kontakt

Følg på Facebook

Gratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.