Sådan arbejder jeg

Terapi skal gøre en væsentlig forskel. Jeg går til alle mine samtaler med en oprigtig arbejdsiver og med redskaber i værktøjskassen til at skabe den ønskede forandring. Terapi hos mig er et aktivt samarbejde, der på sigt resulterer i at klienten efter endt forløb er i stand til på egen hånd at håndtere sine udfordringer og tage styring i sit liv.

Jeg tror ikke på ”one size fits all”, hvorfor jeg metodisk tilpasser terapien efter den enkelte klientens problemstillinger, behov og ønsker for fremtiden. Jeg er særligt inspireret af konkrete, løsnings- og handlingsorienterede metoder, hvortil jeg har gjort mig væsentlig erfaring med løsningsfokuseret terapi, systemiske metoder samt nyere kognitive metoder såsom Acceptance and Commitment Therapy og metakognitiv terapi.

I terapien er jeg tydelig og aktivt deltagende og bestræber mig på at mine klienter går fra terapilokalet ud i deres levede liv med konkrete idéer, at møde deres udfordringer med.

Min uddannelse og erfaring

Jeg har i min karriere arbejdet med mange forskellige mennesker med vidt forskellige udfordringer og forudsætninger. Herigennem har jeg gjort mig erfaring med mange forskelligartede problemstillinger, herunder livskriser, sorg, relationelle problematikker, stress, angst og depression, samt selvværdsproblematikker og udfordringer ifm. graviditet og familieforøgelse.

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Jeg har opnået en stor del af min erfaring med forskelligartede problemstillinger via mit arbejde med klienter gennem private sundhedsforsikringer, og har desuden haft selvstændig praksis siden 2015. Jeg har desuden erfaring med undervisning samt supervision af professionelle inden for det social- og sundhedsfaglige felt.

Adresse

Kroghsgade 6, kælderen
2100 Kbh. Ø

Anja Lys Det Sunde Sind

Anja Lys Olesen

Psykolog (Cand.psych)

Kontakt

Gratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.

Følg på Facebook