Lidt om mig

Som sekretær i Det Sunde Sind sidder jeg klar til at hjælpe dig godt på vej. Ingen spørgsmål er overflødige – og jeg vil hellere have et spørgsmål for meget end et spørgsmål for lidt.

Det er utroligt vigtigt for mig, at du føler dig mødt og forstået, og derfor gør jeg mit bedste for at skabe en tryg atmosfære.

Personligt er jeg godt i gang med min bachelor i Psykologi på Københavns Universitet og et af mine mange interessefelter handler om hvorfor psykiske vanskeligheder opstår. Hvordan kan det være, at mennesker der er vokset op under helt samme miljø – eller med samme arv – kan udvikle sig så forskelligt? Er der tale om særlig medfødt sårbarhed, eller er sårbarheden opstået i en kombination af udfordrende livsomstændigheder? Jeg tror umiddelbart ikke, at der findes et entydigt svar på det spørgsmål, og jeg mener, at mennesket bør ses i dets eget unikke perspektiv.

Udover mit studie bruger jeg blandt andet min fritid på at tegne, læse, lytte til musik eller et godt podcast. Derudover er jeg frivillig rådgiver hos Psykiatrifonden, hvor jeg tager imod opkald fra en bred vifte af borgere.

Jeg ser frem at hjælpe dig i gang – eller videre i dit forløb!

Anna Rosendal Di Pilla

Sekretær og psykologistuderende

Kontakt

Gratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.

Følg på Facebook