Om mig

Mit navn er Anny, og jeg brænder for at bruge min psykologfaglighed til at hjælpe mennesker der har det svært, og som ønsker hjælp til at få det bedre.

Som psykolog er jeg empatisk og anerkendende i min tilgang. Jeg har et stort fokus på at skabe en tryg og tillidsfuld relation, og det er vigtigt for mig, at mine klienter føler sig hørt, forstået og hjulpet i forhold til de konkrete udfordringer, de står i.

I et forløb hos mig kan du forvente, at jeg vil være nysgerrig på at forstå dig, og hvad du ønsker hjælp til. Nogle gange kan det opleves svært og uoverskueligt at sætte ord på, hvad man præcis ønsker hjælp til, eller hvor man vil starte, men dette kan jeg hjælpe med, og sammen kan vi skabe en retning for samtalerne, der giver mening for dig. Jeg vil derfor tilpasse forløbet ud fra dine behov og ønsker og bruge min faglighed og erfaring til at vurdere, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig i din konkrete situation.

Min uddannelse og  erfaring

Jeg er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet i 2016 og er siden autoriseret af Psykolognævnet. I mit virke som psykolog har jeg både arbejdet med udredning og behandling samt beskæftiget mig med både børn, unge og voksne.

Jeg har siden min uddannelse haft en stor passion for det terapeutiske arbejde, og derfor har jeg beskæftiget mig med dette siden studiet. Jeg har derfor arbejdet med en bred vifte af problemstillinger såsom selvværdsproblematikker, depression, stress, angstproblematikker, sorg, tværkulturelle problemstillinger, kærestesorger, udfordringer med at være i dysfunktionelle familiedynamikker, omsorgssvigt og relationelle problematikker. Jeg har siden 2018 arbejdet inden for børne- og ungeområdet, og dette gør jeg stadig til hverdag.

Jeg er af natur optaget af at tilegne mig ny viden. Derfor har jeg både beskæftiget mig med forskellige tilgange, herunder kognitiv adfærdsterapi, metakognitiv terapi, mindfulness, Acceptance and Commitment therapy (ACT), Compassion focused Therapy (CFT) samt den psykodynamiske tilgang. Vigtigst af alt, vil jeg altid tilrettelægge forløbet ud fra dine behov og ønsker. Jeg deltager desuden løbende i supervision og kurser for at sikre kvaliteten i mit arbejde, og jeg er medlem af Dansk Psykolog Foreningen.

Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig med dine udfordringer.

Adresse:

Amagertorv 14B, 1160 Kbh. K

Anny Lee

Autoriseret Psykolog (Cand.psych.aut)

Kontakt

Gratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.

Følg på Facebook