Min tilgang

Jeg er optaget af at gøre en forskel for dig gennem terapien, hvor jeg tilbyder evidensbaseret hjælp og teknikker. Det vigtigste for mig er, at der er en god terapeutisk relation, hvor der er tillid, forståelse og nærvær. Som psykolog vil jeg derfor møde dig med empati og accept. Det vigtigste er nemlig at du føler dig tryg og forstået.

Jeg tilbyder primært samtalebehandling inden for den kognitive referenceramme, men kan også arbejde eklektisk. Forskellige problematikker kræver forskellige redskaber, hvorfor jeg anvender teknikker og metoder fra en række tilgange så som skematerapi, prolonged exposure, eksponering og responshindring, kognitiv adfærdsterapi. I samarbejde med dig vil jeg bestræbe mig på at skræddersy forløbet, så du føler det giver bedst mulig mening for dig og den situation du befinder dig i.

Uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet med specialisering inden for personlighedspsykopatologi. Jeg har både erfaring fra psykiatrien og privat praksis. Således har jeg tilegnet mig viden og erfaring i forhold til behandling af både almenpsykologiske problemer samt svære tilstande. Hos mig kan du få behandling for angstlidelser, herunder socialangst, generaliseret panikangst samt enkeltfobier. Desuden kan jeg tilbyde terapi, som har dokumenteret effekt ift. PTSD, OCD, depression, personlighedsforstyrrelser og almen psykologiske problemstillinger mm.

Jeg får løbende supervision fra specialister, så du er i trygge hænder og sikret den rette faglighed og behandling.

Adresse

Allégade 29, st.tv. 

2000 Frederiksberg

Arzo Shahabi psykolog Frederiksberg

Arzo Shahabi

Psykolog (Cand.psych)

Kontakt

Kontakt

Medlem af

Gratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.