Min tilgang

Overordnet set arbejder jeg helhedsorienteret med afsat i metoder og teknikker fra min baggrund som både psykolog og kropsterapeut. Mest af alt brænder jeg for at skabe et trygt, tillidsfuldt og nærværende rum, hvor vi sammen kan gå på opdagelse i de udfordringer, som du står i. I et terapeutisk forløb hos mig vil du få en større forståelse for dig selv og dine handlemønstre.

Du vil med konkrete øvelser og redskaber lære at rumme og håndtere alle slags følelser, tanker og kropslige fornemmelser, hvilket vil give dig mulighed for at leve dit liv på nye og måske mere meningsfulde måder. Rent metodisk er jeg optaget af Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Eksistentiel terapi, som jeg kombinerer med forskellige kropsterapeutiske teknikker og øvelser, når det giver mening for dig som klient og for den terapeutiske proces.

Uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet cand.psych. fra Aalborg og Københavns Universitet, hvor jeg særligt på min kandidat specialiserede mig i temaer centreret omkring selvværdsproblematikker. Derudover har jeg sideløbende med mit studie og arbejde som psykolog taget forskellige uddannelser og kurser for at dygtiggøre mig i en mere holistisk tilgang til behandling og terapi.

I 2017 uddannede jeg mig bl.a. til yogalærer, og fra 2019 til 2020 uddannede jeg mig som Kropsterapeut hos Totum, Skolen for Kropsterapi.

I 2019 startede jeg min egen studenterterapeutiske klinik, hvor jeg stiftede bekendtskab med en bred vifte af almenpsykologiske problemstillinger. Herefter arbejdede jeg i en årrække som misbrugs- og pårørendebehandler, hvilket lagde grundstenene for en af de mest afgørende indsigter i mit terapeutiske virke, nemlig at mennesker gør ting af gode grunde. Også selvom det udefra set kan virke uhensigtsmæssigt og måske direkte destruktivt. Det handler i min optik om at forstå disse grunde, fordi denne forståelse åbner op for muligheden for, at vi kan gøre noget andet. Noget, der stemmer bedre overens med det, der dybest set er vigtigt og meningsfuldt for os.

Adresse

Masnedøgade 20, 2100 København Ø

Psykolog Lærke Ahlstrøm

Lærke Ahlstrøm

Psykolog (Cand.psych)

Kontakt

Kontakt

Medlem af

Gratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.