Min tilgang

Som psykolog ønsker jeg at bruge mine erfaringer og min faglige viden til at hjælpe dig videre med din problemstilling. Det er vigtigt for mig at etablere en tillidsfuld relation, hvor du føler dig tryg ved at dele sårbare problematikker. Jeg ser det som min fornemmeste opgave at møde dig på en autentisk og fordomsfri måde, for derved at kunne skabe et trygt rum, hvor du kan være ærlig. Man kan have behov for at tale med en psykolog af mange forskellige årsager, og der er ikke nogen emner eller problemstillinger, der er for små eller store til, at de kan tages op i vores samtaler. Igennem dit forløb hos mig kommer vi til at udforske dit perspektiv på dit liv og de vanskeligheder, du oplever i hverdagen.

I terapien arbejder vi med dine tanker og følelser, hvilket blandt andet indebærer nogle konkrete øvelser, der kan give nye perspektiver på dine reaktioner og tankemønstre og også medvirke til at øge dit nærvær. Jeg går op i at skulle tilpasse terapien til den enkelte, og det er derfor vigtigt for mig, at vi tidligt får skabt en dialog om, hvad du oplever som hjælpsomt.

Uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet og har blandt andet erfaring med behandling af psykiske problemer igennem individuelle samtaler i psykiatrien hos Nordsjællands Hospital, Kvinderådgivningen Brunhilde og i Terapihaven i Sorgenfri. Her gjorde jeg blandt andet brug af kognitiv adfærdsterapi og narrativ terapi.

Min tidligere erfaring indebærer behandling af både unge og voksne vedrørende personlige problematikker såsom depression, angst, stress, livskriser og lavt selvværd.

Et af mine personlige interesseområder indenfor psykologien og noget som jeg er meget inspireret af er, hvordan naturen kan bidrage i forhold til vores måder at restituere på, og hvordan ophold i naturen kan give ro til nye perspektiver. Dette hænger sammen med min egen oplevelse af, at naturen kan give mig velvære og tid til fordybelse. Et af mine andre interesseområder inkluderer kroppen og hvordan kropslige øvelser og fornemmelser kan bringes ind og anvendes som et aktivt element i terapien.

Adresse

Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej 7A, 4., lokale 18, 2000 Frederiksberg.
Psykolog Maja Flensberg

Maja Flensberg

Psykolog (Cand.psych)

Kontakt

Kontakt

Gratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.

Følg på Facebook