Min tilgang

Mit navn er Nanna, jeg er psykolog i København NV, og jeg hjælper unge og voksne med at få et bedre forhold til sig selv. I terapien støtter jeg dig i at navigere i dine følelser og tanker, samt relatere til dig selv på en mere omsorgsfuld måde.

Mit udgangspunkt er, at der aldrig er noget galt med dig, selvom det måske føles sådan.

Sammen undersøger vi det, der er svært, og udforsker nye værktøjer og perspektiver på din mentale sundhed. Jeg har et helhedsorienteret syn på dig som menneske, og jeg bestræber mig på, at tilpasse vores sessioner efter dine ønsker og behov.

I terapien er jeg inspireret af compassion og mindfulness, som skaber positive forandringer, særligt for mennesker med lavt selvværd og stress.

Din måde at relatere til dig selv på, er noget af det vigtigste for, hvordan det føles at være dig. Efter et forløb hos mig, er det mit håb, at du går herfra med mere ro og selvvenlighed.

Uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet psykolog ved Syddansk Universitet, og er siden blevet selvstændig med et stort ønske om at hjælpe nogle af de mange unge og voksne, som har det svært.

Min terapeutiske erfaring har jeg tilegnet mig i privat praksis og spænder fra angstlidelser til stress, lavt selvværd, perfektionisme og mistrivsel hos unge og voksne. Jeg har erfaring med at arbejde med kognitiv adfærdsterapi, compassion og mindfulness, men jeg tilpasser altid min metode efter dine behov.

Derudover har jeg fra Falck Healthcare erfaring med at arbejde med mennesker, der oplever arbejdsrelaterede problematikker som stress, mobning og dårligt arbejdsmiljø eller har været udsat for voldsomme hændelser.

Jeg får løbende supervision og holder mig opdateret indenfor forskning, for at sikrer at du bliver mødt med en høj faglighed og et bredt perspektiv på dine udfordringer.

Adresse

Godthåbsvej 7, 3. sal
2000 Frederiksberg
Psykolog Nanna Dochedahl

Nanna Liva Dochedahl

Psykolog (Cand.psych)

Kontakt

Kontakt

Medlem af

Gratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.