Uddannelse og erfaring

Jeg er en omsorgsfuld psykolog med over 30 års erfaring med forskellige former for terapi. Jeg har gennem en del år arbejdet på flere psykoterapeutiske afdelinger på hospitaler, hvilket har givet mig stor viden om psyken og hvad der hjælper mennesker til at trives.

Endvidere har jeg bredt kendskab til forskellige arbejdsmæssige problemstillinger, såsom mistrivsel, konflikter, ledelsesmæssige problemer mm. og har arbejdet med arbejdsmiljø i Københavns kommune.

Personligt har jeg en voksen datter med asperger, og jeg benytter de erfaringer, jeg selv har gjort mig, til at hjælpe mennesker med handicap og deres forældre/pårørende med de vanskeligheder, der følger med.

Jeg er autoriseret og har de seneste 12 år været privatpraktiserende, hvor jeg beskæftiger mig med stort set alle problemstillinger herunder behandling af depression, angst, stress, skilsmisser, tab, traumer, livskriser, relationsproblemer, lavt selvværd, spiseforstyrrelser samt ensomhedsproblemer.

Jeg har god erfaring med både unge, voksne og par.

Mit arbejde

Min fornemmeste opgave er at skabe tillid og tryghed i terapien. Jeg har gennem mine mange år som psykolog udviklet en god fornemmelse for, hvilken form for terapi der egner sig for den enkelte klient.
Jeg har efteruddannet mig i psykodynamisk terapi, systemisk terapi, narrativ terapi og sidst kognitiv terapi og mindfulness. Jeg inddrager desuden yoga og meditative øvelser, hvor det er relevant.

Adresse

Livøgade 11.2 th.
2100 København Ø

Psykolog Ulla Burmeister

Ulla Burmeister

Autoriseret Psykolog (Cand.psych.aut)

Giver tilskud fra Danmark

Kontakt

Gratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.

Følg på Facebook