1. Jeg har slet ikke ord for min taknemmelighed ift. at du støttede mig til at komme ud af relationen til min ekskæreste. Det var mit største ønske, før jeg startede hos dig, men jeg var ret sikker på, at det ikke ville lykkes. Jeg har ikke ondt i maven mere og har klart mere overskud til at takle mine pigers udfordringer.

 2. Kære Iben
  Sikke en rejse jeg har været på sammen med dig – første gang jeg kom ud til dig var alt kaos – troede ikke på mig – selvværd og selvtilliden var lagt ned efter en meget grim fyring. Din tilgang til mig har gjort, at jeg stille og rolig har fundet mig selv igen – har arbejdet (arbejder stadig)med den “trold” som altid har fulgt mig og som altid vil være der, men den skal bare ikke tage magten – den er en del af mig, men den er ikke hele mig. Du har været rigtig god til at stille tilpasse forstyrrelser – så jeg er gået hjem med hovedet fuld af muligheder i stedet for de begrænsninger jeg selv lavede – følelsen af et lettere og gladere sind. Du har været professionel samtidig med, at du har vist omsorg, været lyttende og givet mig forskellige værktøjer som jeg dagligt bruger – værktøjer som er lette at gå til.
  Så Iben – 1000 tak for rejsen. Den var rigtig spændende – så spændende, at jeg kan anbefale andre at tage med på tur.
  P.S: Giv din hund et kram fra mig – den gav tryghed.

  Med venlig hilsen
  Annette Adamsen

 3. Efter et sammenbrud hvor livet havde presset mig fra flere sider var jeg heldig at høre om Iben L.J.
  Min skepsis om det nu var en psykolog hvor jeg kunne være helt mig selv, eller hvor jeg skulle stå model til metoder som jeg ikke syntes ramte plet, blev hurtigt gjort til skamme.
  Fra første minut var Iben præcis det rolige, vågne og lyttende menneske jeg havde brug for at møde.
  Med enkle og konkrete øvelser anviste hun vejen til at blive hel igen, og til hvordan øvelserne let kan blive en naturlig del af resten af livet.

 4. Jeg havde haft et hårdt år, både derhjemme og på arbejde, og havde søvnbesvær, begyndende stress og selvdestruktive tanker, og blev derfor henvist til en psykolog. Rent tilfældigt blev det Iben, og det er noget af det bedste der er sket for mig.

  Iben er rolig og venlig, åben og positiv og udstråler altid at hun er der for at hjælpe dig, og vores samtaler har været en stor øjenåbner for mig.

  Ikke alene er jeg kommet af med mit stress og mine søvnproblemer, jeg har fået værktøjer til at finde ro og til at identificere og undgå mine dårlige tanker, men jeg har også lært at være mere åben og nysgerrig og givende med mig selv, og det er en stor gave.

  Jeg føler jeg er blevet et bedre menneske, jeg har fundet ind til det bedste i mig selv, og det har jeg Iben at takke for og jeg er så taknemmelig.

 5. Jeg begyndte at besøge Iben Larissa Jørgensen som følge af en periode med meget selvkritiske tanker.

  Egentlig havde jeg tænkt over at besøge en psykolog i flere år. Jeg er rigtig glad for at jeg endelig gjorde det, og at tilfældet ville, at jeg fandt Iben. Det er ikke særlig behageligt, når man ikke kan få sine tanker i ro. Omdrejningspunktet for mig hos Iben var netop at lære dette på forskellige måder.

  Jeg følte mig altid mere opløftet, optimistisk og mentalt afslappet i ugerne efter vores samtaler. Dermed følte jeg over fem måneder med regelmæssige besøg en form for mere eller mindre kontinuert ro i tankerne imellem besøgene. Samtalerne med Iben virkede for mig som en form for mental massageterapi, hvor selvnedbrydende tankemønstre blev løsnet op.

  Efter forløbet hos Iben føler jeg mig fortsat langt bedre i stand til at opdage, hvornår mine tanker er værd at tænke og hvornår de blot er udtryk for, hvad man kan kalde tænkemæssige dårlige vaner. Det har været meget lærerigt for mig, og jeg kunne sagtens forestille mig at gøre det igen i fremtiden.

  Derudover er Iben en rigtig behagelig person at være i rum med, og jeg ville anbefale hende til enhver.

 6. Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Iben.
  Med tendens til stress, angst og tvangstanker besluttede jeg at give psykologien et skud, og fandt heldigvis frem til Iben. Hun har hjulpet mig med at sætte nogle begreber og følelser på plads, som jeg ellers har haft svært ved at få sat på de rigtige hylder. Efter mit forløb hos rolige og empatiske Iben, har jeg fundet nye måder at håndtere og forstå mine følelser og tanker på, med metoder der er lette for mig at bruge i hverdagen.
  Iben får mine varmeste anbefalinger, og jeg bruger hende selv gerne igen en anden gang, skulle det blive nødvendigt.

 7. Jeg henvendte mig til Iben første gang efter en længere periode, hvor jeg havde været plaget af stress og angst i forbindelse med mit studie. Jeg havde ikke tidligere talt med en psykolog og havde nok forestillet mig, at oplevelsen ville være mere “klinisk”. Men det er samtalerne med Iben på ingen måde! Jeg er altid blevet mødt med stor empati, rummelighed og ærlighed. Iben har givet mig nogle uundværlige redskaber til at finde ro og balance, og måske vigtigst af alt har hun lært mig at acceptere, at jeg ikke behøver være perfekt. Det har gjort min hverdag lettere og mere ubekymret.

  Jeg går altid fra konsultationerne hos Iben med følelsen af et lettere hjerte og et klarere sind. Hun har mine varmeste anbefalinger!

 8. Min mand stod overfor et jobskifte til et fremmed land. Jeg selv var meget i tvivl om hvordan det ville påvirke vores forhold hvis vi pludselig var i hans hjemland fremfor mit. Jeg havde i den periode stor glæde af at gå til psykolog hos Iben. Ved at en frisk imødekommenhed og stor empati for de følelser og problemer som jeg ellers havde meget svært ved at tale om fik Iben sat uhensigtsmæssige tanker på plads. Jeg er nu bosiddende med min mand i et andet land. Muligheden for at gå til psykolog her er begrænset, men jeg følger at de redskaber jeg fik med fra konsultationerne i København stadig (lang tid efter) er en stor hjælp i min nye hverdag.

 9. Jeg mødte Iben da min verden brød sammen. Det var et rent tilfælde og jeg havde ikke de store forventninger til vores møde. Min verden var brudt sammen af grunde jeg ikke viste, og jeg havde ingen forklaring der kunne tilfredsstille mit indre tanke kaos. Men hos Iben mødte jeg for første gang en forståelse og forklaring jeg havde ledt efter. Iben forstod mig. Hun fjernede mit indre uro, gav mig redskaber til at håndtere mig selv og fik mig til at kunne sove igen. Iben har en dejlig person, som fylder rummet – og ikke mindst dig selv – med ro. Jeg har været “fri” fra Iben i næsten seks måneder og jeg kan 100% sige at Ibens behandling virker. Jeg har det meget bedre i dag, end jeg har haft det længe. Hvis man hører efter og gør som Iben siger, så finder der en vej ud af der mørke der kan virke så evigt.

 10. Jeg valgte at tage kontakt til Iben Jørgensen fra Det Sunde Sind efter at en dårlig oplevelse med en arbejdsgiver fik korthuset til at vælte.
  Jeg har besøgt Det Sunde Sind i en periode, hvor jeg kæmpede med troen på mig selv og troen på andre mennesker, og langsomt men sikkert distancerede mig mere og mere for menneskerne omkring mig.

  Iben Jørgensen formår at være nærværende og samtidig være professionelt opmærksom på de problemstillinger, der plager en. Hun har evnet at adressere kernen i de problemer jeg har haft uden at dømme, men holder samtidig for øje, at der er et problem, der skal løses. Jeg er altid gået fra en konsultation med følelsen af, at jeg var blevet klogere på mig selv og mine problemer – og ikke mindst, at jeg har fået konkrete redskaber til at komme videre med mit liv.

  Iben Jørgensen var psykologen, der viste mig, hvordan psykologhåndværket evner at hjælpe de mennesker, det har med at gøre. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger.

 11. Jeg havde opgivet håbet efter en dårlig periode i mit liv, men Iben hjalp mig med at se lyset igen. Hun er meget straight og ærlig omkring emner og hun virkelige lytter til og finder det bedste værktøj man kan brug. Det var mit første gang hos en psykolog og jeg har aldrig åbnet mig overfor en anden person heller, men med Iben føles det så naturligt og behagelig at snakke med.

 12. Jeg har mødt Iben i forbindelse med hendes foredragsrække om Det sunde sind. Jeg har tidligere været til foredrag med andre foredragsholdere om lignende emner, men det stod allerede ved første foredrag i Ibens foredragsrække klart for mig, at Iben kunne noget særligt med hendes præsentation. Iben formår at gøre svære emner let forståelige, og få tilhørerne til at deltage aktivt i debatten, samtidigt med at hun elegant kan styre en debat, så den ikke udvikler sig til en personlig rådgivning af de mest aktive personer, men så alle fik noget ud af den.

  Jeg har derudover brugt Iben til sparring og har stor respekt for Ibens faglige kompetencer. og kan rigtigt godt lide, at hun er så venlig, lyttende og imødekommende.

 13. Jeg har kun positivt at sige om konsultationerne.

  Rummet har altid været fyldt af levende varme, ydmyg lytten – samtidig med at samtalen overordnet set altid har retning – og professionalisme uden smålig stolthed. Det giver en følelse af udstrakt tryghed samt en tillid til de givne anvisninger; en tillid, der underbygges af, at forløbet veksler mellem objektiv betragtning og åbenhed over for en indlevende forståelse, så at man på en gang føler sig accepteret og tilstedeværende.

  Iben har mine bedste anbefalinger.

 14. Dansk Dystoniforening havde længe søgt efter rådgivning til foreningens medlemmer, så da Iben henvendte sig til os, var vi spændte på om det var, hvad vi søgte. En af de ting vi bed mærke i ved vores første møde, var Ibens indstilling. Hun gik direkte ind i samtalerne og så bagom de problemstillinger både vi og hun kom med.

  Hun lytter, reagerer ud fra den person og virkelighed hun sidder overfor, fremfor at køre en standard samtale hvor man mest af alt føler sig som et nummer i køen på apoteket. Hun gik direkte ind i samtalerne. Mange ting er måske lært, men at tale med mennesker der har problemer der ligger langt fra ens eget univers, og alligevel gå ind i det og navigere, foreslå nye ruter i ukendt terræn, med et menneskeligt nærvær, det lærer man ikke på en uddannelse – det er en menneskelig egenskab som ikke alle formår at bruge eller udnytte.

  Vi glæder os over det videre samarbejde.

 15. Vi, i Studenterrådet ved Professionshøjskolen Metropol, har haft den store fornøjelse at have Iben Jørgensen ude og holde et oplæg, om stress der relaterer sig til studielivet. Iben var veloplagt og velforberedt, og gav de studerende helt konkrete metoder, som kunne benyttes, både i forhold til længerevarende stressforløb, men også redskaber der kunne benytte til at kontrollere stress når det opstår i enkeltsituationer, eksempelvis lige inden en vigtig eksamen.

  Iben formåede, at forklare om stress på en måde, hvor alle kunne være med og kunne forstå principperne bag. Værktøjerne var yderst relevante og virkede overkommelige at integrere i den studerendes hverdag.

 16. Et nærtstående familiemedlems død kombineret med sociale og faglige vanskeligheder på studiet var dråben der fik det hele til at flyde over for mig i foråret 2012. Jeg havde forventet det at gå til psykolog som noget ubehageligt og “klinisk”, hvilket overhovedet ikke var tilfældet med Iben.

  Ved at give mig indblik i relevante psykologiske teorier, samt at vise en frisk imødekommenhed og stor empati for de følelser og problemer som jeg ellers havde meget svært ved at tale om, gjorde at jeg blev opmærksom på mine uhensigtsmæssige adfærdsmønstre. Jeg fik nogle meget brugbare værktøjer til at analysere og håndtere ydre påvirkninger, fortidige såvel som fremtidige. Iben hjalp mig op på hesten igen på den bedst tænkelige vis, og jeg vil give hende mine varmeste anbefalinger.

 17. Jeg har været, og er, rigtig glad for at have Iben Jørgensen som psykolog. Hun er god til, at sige tingene lige ud. Når jeg har fortalt min historie, viser hun forståelse, men uden overdreven empati.

  Dette har gjort for mig, at jeg ikke har følt mig som et offer, som jeg tidligere har følt hos andre psykologer. Hun har hjulpet mig med at finde styrke til, at arbejde med mig selv, og finde frem til de ting i livet som gør mig glad.

  Mens jeg har gået hos Iben, har jeg opdaget, at det kun er mig selv som kan lave om på mit liv, ved hjælp af redskaber som Iben har introduceret.

 18. Det har været mig til stor gavn at gå hos Iben. Hun er dygtig teoretisk og ved præcis hvilke spørgsmål, hun skal stille for at nå ind til kernen, men hun bruger også ren menneskelighed og er derfor meget tillidsvækkende, fordi man ikke føler sig som “en sag”, men som et menneske, som hun forholder sig til.

  Hun var min støtte og mit wake-up call, indtil det var tid til at mine egne vinger igen skulle bære mig. Hun har min varmeste anbefaling!

Giv din mening til kende

Har du også haft berøring med Det Sunde Sind? Lad os høre fra dig med ris eller ros.

Udfyld dine info her: