En fornøjelse at være på kursus hos Iben

Jeg har haft den fornøjelse at være på et kursus (the work), hos Iben Jørgensen

Jeg er ellers en garvet rotte. Jeg har selv afholdt kurser og selv deltaget på rigtigt mange. Men hold da op, for en skøn oplevelse, at være i selvskab med en kompetent, kærlig, favnende, rummelig, ligefrem kvinde, som Iben.

Iben har ganske enkelt begge ben godt plantet i moder jord og lærer fra sig, på en let kærlig og forstående måde. Jeg følte mig ikke på noget tidspunkt presset til at skulle forstå eller erkende noget, som jeg ikke lige var parat til. Og det er for mig en meget stor gave. Så er Iben også god til at skabe en god og let stemning, så der bliver plads til både smil og tårer.

Når jeg læser Ibens imponerende CV, kan jeg jo godt se at hun virkelig er godt rustet til at være kursusleder. Men en ting er at have uddannelser og en masse opfølgende kurser, en anden ting er at omsætte alt den indlæring til noget brugbart for andre. Og det magter Iben simpelthen, med hendes evne til at komme under huden på os, I en sådan grad at det nærmest først bagefter går op for en hvad der lige skete. Og det siger mig igen noget om at Iben har en evne til at være tilstede, med sin kærlige energi, på en let og legende måde.

Så mange tak, for det Iben. Det var ganske enkelt en stor fornøjelse at være i selvskab med dig. Jeg kan varmt anbefale at være på kursus sammen med Iben.

Jan Andersen

Absolut topkarakter

Iben virker utroligt veloplagt og indsigtsfuld i teknikkerne, og hun har en rigtig god indføling med alle på kurset. Hun er god til at fornemme og ramme ind i det rigtige, som rører sig i folk. Som kursusleder og psykolog får Iben absolut topkarakter.

Manja Jørgensen

Kan kun anbefales!

Jeg har fulgt ‘The Work’-kurset hos Iben, hvilket jeg kun varmt kan anbefale! Jeg har haft store problemer med ikke føle jeg hørte til nogle steder og havde generelt dårlige tankemønstre i forhold til mig selv og omverdenen, hvilket både inkluderer nære relationer og uvedkommende på gaden.

The Work og Ibens måde at undervise i metoden har vist sig at være det helt rigtige for mig. Det er nu en uge siden forløbet sluttede og jeg kan allerede mærke en betydelige større ro i mig selv, både i forhold til den måde jeg tænker om mig selv og om omverdenen. Metoden kan umiddelbart virke uoverskuelig, men den måde Iben underviser i den skridt for skridt gør, at det bliver meget overskueligt at lære og selv arbejde videre med metoden.

Iben sørgede for at der blev skabt en god og tryg stemning i gruppen. Generelt kan det også siges om The Work, at det er en meget opløftende måde at arbejde med sig selv på; der er ikke langt fra destruktive tanker til grin. Det blandet med Ibens tilgang og væremåde kan kun anbefales!

Bitten

Spændende og lærerigt

Kære Iben,

Det har været spændende og lærerigt. Min personlige session har betydet en lettelse ift. min bekymring for min datter, så det er jeg taknemmelig for 🙂

Käte