Psykolog Maja Flensberg
Maja er en kompetent psykolog, der har erfaring med at hjælpe unge og voksne igennem samtaleforløb. Hun har tidligere arbejdet med problematikker såsom angst og depression ved store livsomvæltninger og selvværdsproblematikker i forbindelse med studie. Maja har interesse for at inddrage sansning og kropslige fornemmelser i sine samtaler, og er derudover fascineret af, hvordan terapi kan være med til at skabe nye vaner, når det kommer til håndtering af svære følelser.

Maja har en intuitiv, empatisk tilgang samt en oprigtig tro på potentiale til forandring, og dette driver hende til at ville hjælpe mennesker i deres udvikling. Det er derfor vigtigt for hende, at terapien bevæger dig i retning af dine mål og drømme. Maja ønsker at skabe et rum, hvor du føler dig tryg ved at skulle dele sårbare problematikker og hun er opmærksom på løbende at tilpasse terapien efter dine behov og ønsker.

Hos os varetager Maja samtaler med unge og voksne. Hun varetager også samtaler på engelsk. Hun sidder parat til at udforske din situation sammen med dig og hjælpe dig med, hvordan du konkret skal komme videre fra det, du står i lige nu.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KontaktGratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.


Følg på Facebook