Min tilgang

Det centrale for min terapeutiske praksis og det arbejde vi sammen skal udføre, er dig – din virkelighed og det, der er aktuelt for dig.

Jeg tilbyder individuel og parterapi til voksne og unge. Mine arbejdsområder er blandt andet trivsel, stress, selvkritik, samt eksistentielle, emotionelle og relationelle udfordringer, privat som arbejdsrelaterede.

Som psykolog sætter jeg en ære i at være en dygtig håndværker, der forstår at udvælge de rette metoder og værktøjer til dig. Psykologfagligt spænder jeg bredt. Jeg trækker på både humanistisk, eksistentiel, narrativ og kognitiv tænkning og metode. Dette giver mig en metodisk bredde, der gør det muligt at skræddersy og tilpasse et forløb til dine specifikke behov.

Jeg ser det som min fornemste opgave i samspil med dig at generere indsigt og udvikling, som gør en forskel i dit liv, din udvikling og trivsel.

Som psykolog og menneske er jeg nærværende, nysgerrig og har et stort engagement. Du vil blive mødt empatisk, anerkendende og autentisk. Mine styrker skabe et trygt og tillidsfuldt terapeutisk rum med plads til både grin, gråd, vrede og glæde.

Uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Jeg er certificeret Par-tjekvejleder og har en efteruddannelse i emotionsfokuseret terapi.

Udover samtaleterapi arbejder jeg med udviklingsforløb og supervision for ledere, medarbejdere og organisationer.

Siden 2013 har jeg arbejdet med ansatte og frivillige i NGOer – bl.a. som leder og underviser. I 2017 blev jeg tilknyttet Red Barnet Ungdom som ekstern supervisor/konsulent.

Endeligt kan jeg nævne, at jeg har 20+ års erfaring som iværksætter og virksomhedsejer. Jeg har her beskæftiget mig med opbygning af virksomhed, håndværk, produktion, salg, marketing og ledelse.

Adresse

Åbenrå 29, 2. Sal, 1124 København K

psykolog Anders Bang

Anders Bang

Psykolog (Cand.psych)

Kontakt

5 + 3 = ?

Kontakt

2 + 0 = ?

Gratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.