Individuel samtale: kr. 900,- (50 min)

Parsamtale og familieterapi: kr. 1500,- (80 min)
 

Studierabat og andre rabatter

Jeg tilbyder STUDIERABAT: kr. 700,- (50 min).

Jeg har desværre ikke overenskomst med sygesikringen, men tilbyder RABAT I FORBINDELSE MED HENVISNING gennem egen læge: kr. 700,- (50 min).

Du kan finde en psykolog, der giver tilskud i forbindelse med lægehenvisning, ved at søge her: www.psykologeridanmark.dk

Ingen ventetid

Jeg har som regel ingen eller kort ventetid, og du vil så vidt muligt få tilbudt en tid indenfor en uge efter din første henvendelse.

Betaling

Du kan betale kontant eller via MobilePay til nummer 80674.

Afbud

Hvis du får brug for at melde afbud eller rykke din aftalte tid, skal du give besked direkte til min mobiltelefon senest 24 timer før. Ellers hæfter du for det fulde beløb, da jeg ikke har mulighed for at give tiden til en anden.

Tilskud

Flere forsikringsselskaber, pensionskasser og private sundhedsforsikringer dækker helt eller delvist beløbene for psykologbehandling. Det gælder blandt andre Danica, Pensam, Skandia og Prescriba.
Undersøg om enten du eller din familie er omfattet af en sundhedsforsikring enten privat eller gennem arbejdet. I nogle tilfælde dækker fagforeninger også udgifter til psykologsamtaler i forbindelse med arbejdsbetingede problematikker. Jeg fakturerer gerne din pensionskasse, arbejdsplads eller forsikringsselskab efter aftale.

Fra 2016 giver Sygeforsikring Danmark tilskud til psykologbehandling ved en autoriseret psykolog indenfor følgende henvisningsårsager: 1) Er ofre for røveri, vold eller voldtægt 2) Er ofre for trafikulykker eller andre ulykker 3) Pårørende til alvorligt psykisk syge personer 4) Er ramt af en alvorligt invaliderende sygdom 5) Er pårørende til personer, der er ramt af en alvorligt invaliderende sygdom 6) Er pårørende ved dødsfald 7) Har forsøgt selvmord 8) Har fået foretaget provokeret abort efter 12. graviditetsuge 9) Inden de er fyldt 18 år, har været ofre for incest eller andre seksuelle overgreb 10) Har en let til moderat depression 11) Lider af let til moderat angst, herunder let til moderat OCD

Støtteordninger og samarbejdsaftaler

Rådgivningsfirmaet Prescriba samarbejder med Det Sunde Sind. Hvis du eller din arbejdsplads er dækket af Prescriba, har du mulighed for at bede om at blive henvist direkte til Det Sunde Sind.