Jeg har haft den fornøjelse at være på et kursus (the work), hos Iben Jørgensen

Jeg er ellers en garvet rotte. Jeg har selv afholdt kurser og selv deltaget på rigtigt mange. Men hold da op, for en skøn oplevelse, at være i selvskab med en kompetent, kærlig, favnende, rummelig, ligefrem kvinde, som Iben.

Iben har ganske enkelt begge ben godt plantet i moder jord og lærer fra sig, på en let kærlig og forstående måde. Jeg følte mig ikke på noget tidspunkt presset til at skulle forstå eller erkende noget, som jeg ikke lige var parat til. Og det er for mig en meget stor gave. Så er Iben også god til at skabe en god og let stemning, så der bliver plads til både smil og tårer.

Når jeg læser Ibens imponerende CV, kan jeg jo godt se at hun virkelig er godt rustet til at være kursusleder. Men en ting er at have uddannelser og en masse opfølgende kurser, en anden ting er at omsætte alt den indlæring til noget brugbart for andre. Og det magter Iben simpelthen, med hendes evne til at komme under huden på os, I en sådan grad at det nærmest først bagefter går op for en hvad der lige skete. Og det siger mig igen noget om at Iben har en evne til at være tilstede, med sin kærlige energi, på en let og legende måde.

Så mange tak, for det Iben. Det var ganske enkelt en stor fornøjelse at være i selvskab med dig. Jeg kan varmt anbefale at være på kursus sammen med Iben.

Jan Andersen.

Kontakt


5 + 2 = ?


Gratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.