Kærlighedsafhængighed

 

Kærlighedsafhængighed

Læs vores nye spændende og informative tekst om kærlighedsafhængighed eller book en tid hos vores autoriserede psykolog Iben Jørgensen, hvis du ønsker at arbejde med denne problematik. Læs hele artiklen her.
Kan du genkende dig selv i følgende?

Vær opmærksom på

  • Du bebrejder dig selv for hans dårlige opførsel. Du kan bortforklare alt fra vrede, kynisme, aggressivitet, humørsvingninger og utilgængelighed. Du føler et stort ansvar for at forholdet fungerer. Det er opslidende og ofte på bekostning af dit eget velbefindende.
  • Du har lavt selvværd og føler ikke at du fortjener at være lykkelig. Du mærker ofte et behov for at behage andre og fremstå som et godt menneske. Også selvom du ikke helt tror på at du er det.
  • Du accepterer træk ved ham som du egentlig ikke kan lide. Måske bryder du dig inderst inde ikke om hans holdninger. Eller måden han gør eller siger bestemte ting på. Men du udviser omsorg og kærlighed i håbet om, at han en dag vil ændre sig.

  • Du har et stort behov for at føle kontrol med den anden i dine forhold. Kaos og utryghed i din opvækst gør det nødvendigt at kontrollere mennesker omkring dig. Kontrolbehovet viser sig i en facade af hjælpsomhed.
  • Du tror at ægte kærlighed skal gøre ondt. For den, som elsker for meget, er kærlighed fysisk og psykisk smertefuld. Tror du at nære relationer må og skal føles sådan, elsker du måske for meget.

Læs hele artiklen her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt


0 + 1 = ?


Gratis E-bog og Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage Det Sunde Sinds gratis e-bog og nyhedsbrev.