Skab lederudvikling hos psykolog i København

Psykologer er ikke kun til at hele og helbrede, når livet gør ondt. En psykologs arbejde består også i høj grad af at bistå med menneskelig udvikling og skabe en højere grad af selvforståelse for de involverede parter.

Mange mennesker i alle stillinger og konstellationer i livet kan nyde godt af den afklaring og de redskaber, som en psykolog kan bidrage med. Men i eksempelvis en lederstilling har det en enorm betydning. Det kommer nemlig ikke kun dig selv til gode, men en indsigtsfuld leder, som forstår sig selv og sin rolle, kan betyde alverden for både kollegernes velfærd og arbejdsmiljøet.

Disse elementer kan i sidste ende måles på bundlinjen i en hvilken som helst virksomhed, og på den måde vende en mindre investering i lederskabet til en stor profit i virksomheden.

Hos psykologerne i København, Det Sunde Sind, kan vi også hjælpe dig til at blive en bedre leder.

Hvad er en god leder?

Der er mange elementer der spiller ind, når man snakker om en god leder. Og det bliver kun endnu sværere at definere, fordi vi alle har brug for forskellige ledertyper. Nogen foretrækker den joviale chef, som sidder med i kantinen og lytter til alt, mens andre foretrækker den klassiske chef bag skrivebordet, som udstikker klare retningslinjer uden diskussion.

Der er altså ikke bare én opskrift på den gode leder, og derfor kræver det en stor værktøjskasse at udfylde rollen.

Fælles for den gode leder er dog, at vedkommende skal lede. Der skal kunne sættes klare mål op, og der skal findes en motivation for medarbejderne til at nå dine mål. Om det er økonomisk eller socialt er op til dig at lære. Men at nå dertil og arbejde med de elementer som kræves af en god leder, det kan en psykolog i København hjælpe dig til.

Lad en psykolog i København gøre dig til en bedre leder

Evnen til at gennemføre en udviklingsproces og blive en god leder kommer indefra. Du skal som leder være tydelig omkring dine ønsker fra dine medarbejdere, hvilke krav der skal stilles til dem og hvordan du ønsker opgaver løst. Det kræver både et mod at trumfe igennem, men også en høj grad af indsigt i andre mennesker. En leder som er vag men samtidigt prøver at presse på sine medarbejdere får kun skabt splid.

Hos Det Sunde Sind har vi god erfaring i at arbejde med ledere, og hjælpe dem til at finde og definere deres rolle og afklare deres styrker og svagheder. Og efter disse er fundet, så får du hjælp til, hvordan du kan bruge dine styrker og arbejde med din udfordringer, så du fremstår som en tillidsvækkende og stærk leder for dine medarbejdere.

Er du interesseret i at blive bedre til mennesker, være en stærkere og mere tydelig leder og samtidigt styrke din virksomhed, så kontakt os og hør nærmere omkring, hvordan vi kan styrke dit potentiale: https://detsundesind.dk/kontakt/   

Kontakt

Telefon 2987 6337

Adresse

Helgesensgade 5,
st.tv., 2100 København Ø

Email

iben@detsundesind.dk

Medlem af

Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage nyhedsbrev.

Følg på Facebook