Psykolog i København som hjælper dig til et sundt sind

Behandling hos en psykolog i København kan være udfordrende. Ikke blot skal du tage skridtet og opsøge hjælpen, men du skal også finde den terapeut, som du føler tryghed og tillid hos, før du kan komme videre med dine udfordringer. Derfor har vi hos Det Sunde Sind altid fokus på den enkelte patient og vi vil altid vælge den unikke terapiform, som er den rigtige for dig.

Vi har stor erfaring i flere forskellige behandlingsmetoder som kognitiv adfærdsterapi og mindfulness samt i arbejdet med både enkelte og parterapi. Det er desuden en kerneværdi for os, at kommer du til en psykolog, så er det en udveksling mellem to mennesker. Du skal ikke frygte at sidde alene i den varme stol, men vil blive modtaget og hørt i en dialog der møder dig der, hvor du er i dit forløb.

Vi forstår at det kræver styrke at søge hjælp, og derfor lægger vi stor omtanke i ikke kun at lytte til dig, men også at snakke med dig, så vi kan finde den rigtige måde at bearbejde det, som ligger dig på sinde.

Faglig og evidensbaseret støtte og behandling af psykolog i København

Hos Det Sunde Sind arbejder vi ud fra en høj grad af faglighed og den nyeste viden inden for vores felt. Vi er psykologer som både trækker på en stor samlet erfaring fra vores arbejde men også erkender, at man altid kan lære mere. Derfor gør vi en dyd ud af, at holde os opdateret på både den seneste forskning i ligeså høj grad som de problematikker, der er fremtrædende i samfundet.

Vi vil altid se mennesket i en sammenhæng og forstår, at der i vores omgivelser og relationer er mange elementer, som kan stresse og presse. Vores opgave er at give dig nogle redskaber og hjælpe dig til at overkomme de faktorer og blive et gladere og sundere menneske.

Psykologbehandling og terapi i København

Vi er klar over, at der desværre stadig for mange kan være en form for tabu eller stigmatisering forbundet med at søge behandling hos en psykolog. Men hvis du havde brækket en ben, så ville ingen finde det forkert at gå til lægen. Det samme gælder for sindet og psykologer.

Som psykologer i København møder vi mange forskellige mennesker, og selvom to mennesker aldrig er ens, så har vi en god chance for at have et kendskab og direkte gode erfaring med nogle af de problemer, som fylder i din hverdag.

Den rette psykolog i København kan hjælpe dig med at overkomme både angst, depression eller andre oplevelser af at være forkert sådan, at du ikke behøver knække under det enorme pres, som vi selv og vores omverden konstant lægger på os.

Vi tager dig seriøst og kan med stor faglighed og erfaring hjælpe dig trygt videre i livet, med en række redskaber.

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig: https://detsundesind.dk/kontakt/

Kontakt

Telefon 2987 6337

Adresse

Helgesensgade 5,
st.tv., 2100 København Ø

Email

iben@detsundesind.dk

Medlem af

Nyheder

Indtast din e-mail adresse for at modtage nyhedsbrev.

Følg på Facebook